AYURVEDISCHE THERAPIE

De Ayurveda kent diverse tradities en vormen die voortkomen uit een gemeenschappelijke bron van kennis en wijsheid waarbij harmonisatie en evenwicht centraal staan.Uit het hele spectrum aan therapieën die deze geneeskunst biedt, heb ik mij gericht op Ayurvedisch Lichaamswerk, Spirituele Counselling en Procesbegeleiding.

 

Ayurvedisch Lichaamswerk: Het doel van de Ayurvedische behandelingen die ik aanbied is om ontspanning, verminderde stress, en meer rust te brengen in lichaam en geest. De Abhajanga (lichaamsmassage met warme Ayurvedische kruidenlolien) is aan te bevelen voor een algemene lichamelijke ontspanning. De Marmatherapie (het masseren van subtiele vitale energiepunten) werkt dieper door op specifieke spanningsplekken of spanningsthema’s. Een Ayurvedische energie behandeling wordt aanbevolen bij vermoeidheid en uitputting.

Spirituele Counselling en Ayurvedische Procesbegeleiding: Spirituele Counselling: Steeds meer mensen begeven zich op een zogenaamd spiritueel pad van zelfontdekking en ontwikkeling. Als Spiritueel Counsellor biedt ik steun en begeleiding vanuit een lange en brede basis van kennis en ervaring.
Ayurvedische procesbegeleiding is geschikt voor het benaderen van diverse thema’s die verband houden met persoonlijke ontwikkelingsprocessen en thema’s. Hierbij wordt doorgaans een combinatie van gesprek en lichaamsbehandelingen aangeboden.

Bachbloesemtherapie:
Ervaring heeft mij geleerd dat het inzetten van bachbloesems ondersteunend kan werken bij psycho-emotionele en fysieke processen. Ik bied deze therapie aan als aanvulling op de Ayurvedische behandelingen en maar ook als een op zichzelf staande therapievorm