BEHANDELINGEN en BEGELEIDING

Ontspanningsmassage: Ayurvedische lichaamsmassage 
  met warme olie.

Ayurvedische healing/ energie behandeling: energiekanalen en chakra’sworden in evenwicht gebracht om zo de lichaamsenergie te
 harmoniseren en vermoeidheid en spanning te verminderen; 

• Procesbegeleiding (Spiritual coaching) : Coaching en begeleiding bij zingevingsvragen of momenten in het leven waarbij de situatie of richting even niet zo helder is. Gesprekken wel of niet in combinatie met Lichaamswerk kunnen helpen om daar meer duidelijkheid in te krijgen.

Ayurvedisch Voedingsadvies: Een van de belangrijkste peilers voor genezing in de Ayuveda is voeding. Hoe, wat en wanneer eet men. En  welke andere vormen van voeding worden besproken die mogelijk wel of niet bijdragen aan evenwicht in het leven. Denk hierbij aan lichaamsbeweging, wat men kijkt op het internet of televisie, in hoeverre gaat men de natuur in. Aan de hand van uw huidig voedingspatroon of eetgewoonten en activiteiten kan er gekeken worden welke aanpassingen en toevoegingen zouden kunnen bijdragen aan een evenwichtiger leven.Telefonische of online consulten:

Coaching en begeleidingssessies online of telefonisch zijn ook mogelijk buiten de praktijktijden. 


SESSIES

Er worden sessies van 40 of 60 minuten aangeboden. Voor de massages hoeft u geen handdoeken mee te nemen. Het is wel raadzaam om oude kleren mee te nemen omdat de olie die gebruikt wordt afgeeft in geur en kleur.